Online Support

Login voor onze klanten

uw klantnummer:
uw wachtwoord:

Indien u niet over een toegangscode beschikken kunnen deze aanvragen via support@dreamdivision.com .

Opgelet: om gebruik te maken van onze MailCenter module is het noodzakelijk in te loggen via www.dreamdivision.com/mailcenter

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Hoe een mailforwarding instellen in uw mailprogramma (Outlook, ...)
  2. Hoe een mailadres instellen in uw mailprogramma (Outlook, ...)
  3. Hoe een automatisch antwoord (autoresponder) instellen
  4. Welk server als uitgaande mailserver instellen
  5. Hoe de spam-filter van uw hosting instellen

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van promoties, handige tips en nieuwe diensten.

Vul hier uw gegevens in om onze volgende nieuwsbrief te ontvangen.