Hoe een automatisch antwoord instellen

Heeft u een e-mail adres geconfigureerd via het controlepaneel van uw webhosting, dan kan u een automatisch antwoord instellen. Zodra iemand een mail stuurt naar uw mail adres zal deze persoon automatisch een antwoord van u ontvangen.

Een automatisch antwoord instellen voor een mailadres kan als volgt

1. log in op het controlepaneel van uw webhosting.
    (Hoe u kan inloggen op uw persoonlijk controlepaneel leest u in onze mail met accountinformatie die u na configuratie van uw hosting werd toegestuurd. Mail naar support@dreamdivision.com indien u deze informatie opnieuw wenst te ontvangen.)
  2. klik op het icoon “mail”
  3. klik op de gewenste mailaccount
  4. klik op het icoon “autoresponders”
  5. klik op het icoon “add new autoresponder”
  6. vul de gewenste autoresponder in en klik op de knop “OK”
  7. klik op het icoon “switch on” om uw autoresponders te activeren

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van promoties, handige tips en nieuwe diensten.

Vul hier uw gegevens in om onze volgende nieuwsbrief te ontvangen.